Nieuws Officiële PIET BOON dealer

Alma Parket dealer piet boon  vloeren Breda en omgeving

ALMA PARKET Officiële PIET BOON dealer geworden.

PIET BOON, Nederlands meest spraakmakende designer heeft in samenwerking met Solidfloor een collectie VLOEREN ontworpen met liefde en aandacht voor detail. Tijdloos design dat aansluit bij Uw persoonlijke levensstijl.

 

De collectie is functioneel, tijdloos en duurzaam. Dat is vooral terug te zien in de robuuste vierkante groef en het kleurenpalet, op basis van een speciaal ontwikkelde olie. De collectie bestaat uit vijf verschillende VLOEREN – legpatronen – verkrijgbaar in acht kleuren, passend bij iedere woonstijl.

 

De vloeren hebben een sterke eiken toplaag en zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Het vloerhout is zorgvuldig geselecteerd en heeft nagenoeg geen noesten. Dit geeft deze VLOEREN een zuivere en pure look en een harmonieuze uitstraling. De plank heeft her en der wat noesten en daardoor een stoere uitstraling.

 

De kleuren, op basis van een speciaal ontwikkelde olie, zijn ontwikkeld door PIET BOON in het voor zijn stijl zo kenmerkende, stijlvolle kleurenpalet. Door een lichte borsteling van het hout komt het natuurlijke karakter van het materiaal optimaal tot z`n recht en zijn de kleuren krachtiger. Het onderhoud is heel eenvoudig: af en toe zepen en jaarlijks eenmaal in de olie zetten is voldoen.