Verkoopstyling

VERKOOP STYLINGhuis-verkopen

Als U het huis te koop gaat zetten of al te koop staat kunt altijd kijken naar interieur en of daar nog verbeter punten in zijn. Door verbeteringen kan er nog winst behaald worden doordat het huis sneller verkoopt of dat U een betere prijs voor het huis krijgt. Bij het inrichten van de woning kijken wij naar onze eigen smaak en niet wat de markt wil. Uw potentiele kopers kunnen soms niet door de bestaande situatie heen kijken en haken daarom af. Het verbeteren van het interieur kan dan ook renderen en wij kunnen U dan ook advies geven wat met Uw vloer te doen bij het verkoop van Uw huis kan doen.

SCHOONMAKEN
Soms is het niet nodig om de vloer te schuren maar volsta je gewoon door de vloer goed schoon te maken en een keer goed in de onderhoudsmiddel te zetten.

UW VLOER IN EEN ANDERE KLEUR
Is de vloer aan de donkere kant of helemaal vergeeld wij bieden de mogelijkheid om de vloer in een kleur olie te zetten waardoor de vloer een complete nieuwe frisse uitstraling krijgt.

AFWERKING
Is de vloer afgewerkt in een hoogglans lak maar is een mooie matte uitstraling meer gewenst. Dan kan de vloer geschuurd worden en voorzien worden van een matte lak of een olie.

Wij zullen de wensen met U en Uw makelaar bespreken zodat we afhankelijk van de doelgroep en stijl waarvoor U kiest een mooi verkoopbaar product leveren. Een goede onderhoudsbeurt kan al wonderen verrichten. Maar soms is een kleuraanpassing of in het ergste geval een andere vloer nodig. Wij bieden U dan ook een gedegen advies hierin.