Werkwijzen

OOG VOOR DETAILSONY DSC

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij U een gedegen advies geven bij het uitzoeken van een
vloer. Bij iedere leefstijl kunnen wij de perfecte vloer vinden die bij U past. Bij een mooie vloer horen natuurlijk ook goede details. In een vroeg stadium geven wij graag advies om te zorgen voor mooie aansluitingen met tegels kozijnen deuren etc. Wij komen van te voren de vloer inspecteren. Hierna kunnen met de uitvoerende bedrijven de details worden kortgesloten zodat niemand voor verassingen komt te staan. Oog voor detail en afgewerkt tot in de puntjes.

 

Al eeuwenlang wordt gespeeld met vormen en technieken. Voortdurend wijzigen de vormen en technieken voor de houten vloeren. Daarom kiezen wij er tegenwoordig voor om bij speciale patronen de vloer volledig uit te tekenen, hierdoor komt U later niet voor verrassingen te staan. Wij kunnen op basis van een aangeleverde plattegrond een voorstel doen, hierdoor kunnen wij op voorhand advies geven voor een ideale verdeling. Wij kunnen de vloeren ook op basis van een CAD tekening maken, hout op maat gemaakt met de laser. Moderne houttechniek tot op het detail.

 

SONY DSCHet ambacht wordt doorgegeven van generatie op generatie binnen ons bedrijf, het gedegen vakwerk ondersteund met de nieuwste computer technieken. Door de continue update van onze kennis en technieken bieden wij U uitgebreide keuze in vloeren, met oog voor de kleinste details.