Lichte houten vloer kopen

Wilt u een lichte vloer kopen voor in uw woning? Bij Alma Parket hebben wij een breed assortiment aan lichte vloeren. Van lichte houten vloeren tot laminaat, wij kunnen u verder helpen. Buiten de standaard lichte kleuren die u hieronder kunt bekijken, bieden wij ook nog een ruim assortiment aan maatwerk vloeren aan. Wanneer u op zoek bent naar het kopen van een unieke houten vloer, bent u bij Alma Parket aan het juiste adres.

Waarom een lichte vloer?

Wanneer u een lichte vloer gaat kopen zult u vele voordelen ontdekken. Een van deze voordelen is het optisch vergroten van de ruimte. De ruimte lijkt namelijk een stuk ruimer wanneer u gaat voor een lichte kleur op de vloer. Houdt u van ruimtelijk, dan raden wij u zeker aan om een voor deze kleur te gaan. Daarnaast zorgt het voor meer licht in uw woning. Heeft u weinig ramen in de ruimte waar deze vloer gelegd gaat worden, dan zorgt het automatisch voor rustige sfeer. Haal de zomer in huis door het te combineren met het plaatsen van lichte meubels.

Unieke stijl

Het kopen van een lichte vloer maakt u woning direct uniek. Waarom? De meeste woningen zijn voorzien van een donkere vloer. Wilt u een echte eyecatcher, dan passen de voorbeelden die u hieronder terug vindt perfect bij uw wensen.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een lichte houten vloer, neem dan vrijblijvend contact op met Alma Parket. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van deskundig advies voorzien en u helpen met het maken van de juiste keuzes. Zo krijgt u een vloer die volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Neem telefonisch contact op via 076-5217160. Onze specialisten staan graag voor je klaar.