Schade rapport

SCHADE AAN UW VLOER

17012011565

ALMA PARKET is er voor U als u schade aan Uw vloer hebt. Wij helpen om de schade aan Uw parketvloer of laminaat vloer op te lossen. Wij doen dit op een efficiënt en deskundige manier.  U moet hierbij denken aan schades als bijvoorbeeld:

 

WATERSCHADE

INBRAAKSCHADE

VERHUISSCHADE

BRANDSCHADE

 

HOE TE WERK TE GAAN
U neemt contact op met de verzekeringsmaatschappij om de schade te melden.  Na het melden bij de verzekeringsmaatschappij maken wij een afspraak  om bij U thuis de schade op te nemen aan vloer. Dit kan een laminaatvloer, planken vloer, multiplanken of een tapisvloer zijn. Door onze rijke historie van meer dan 60 jaar zijn wij bekend met de diversen vloersystemen en houtsoorten die de laatste decennia zijn gebruikt.   Wij kunnen dan ook voor een deskundig advies zorgen.  Onze conclusies worden in expertiserapport gerapporteerd die U bij de verzekering kan neerleggen. Na akkoord van de verzekering zetten wij de procedure in gang voor de reparatie en zorgen wij dat uw vloer weer in eren hersteld wordt en zorgen voor een goede nazorg. Mocht U dan ook een schade hebben maak met ons een afspraak en wij zorgen dat deze opgelost worden.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze specialisten zorgen er graag voor dat uw vloer, en daarmee uw woning, er weer als nieuw uitziet. Door onze jarenlange ervaring kunt u het opknappen of het kleuren van uw eiken vloer met een gerust hart aan ons overlaten. Wij komen graag bij u langs om te bepalen wat er moet gebeuren en wat de beste keuze is. U bent van harte welkom in onze showroom in Breda. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 076-5217160.