Verantwoorde producten

SONY DSCVERANTWOORD EN MILIEUVRIENDELIJK

Onze ruime collectie houten vloeren bieden u interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. We leveren vloeren voor duurzaam en aangenaam wonen. Wij willen graag dat in de toekomst U ook kan genieten van de houten vloer. Daarom gaan we als bedrijf zo goed mogelijk om met de herkomst van onze producten. Wij geven dan ook de voorkeur aan het werken met hout dat is voorzien van het FSC-Keurmerk of een PEFC-certificaat. Tevens hebben wij een groot assortiment bamboe vloeren in het assortiment die volgens officiële testen van de technische universiteit Delft CO2 neutraal zijn over zijn hele levenscyclus.

 

 

 

Verantwoorde producten ALMA PARKET vloeren BREDA VOS VRIJVOS vrij
VOS-vrij wil in principe zeggen: vrij van vluchtige organische stoffen. VOS omvatten een veelheid aan snel verdampende organische oplosmiddelen, die het milieu kunnen schaden en ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, zoals OPS (schildersziekte) en SBS (sick building syndrome).

 

 

PVerantwoorde producten ALMA PARKET vloeren BREDA PEFCEFC
Het Programme for Endorsement of Forest Certification Schemes (PEFC) of PEFC International is een onafhankelijke niet overheidsafhankelijk zonder winstoogmerk die het duurzaam beheren van bossen promoot via onafhankelijke certificering door derde partijen. Dit biedt klanten en consumenten de mogelijkheid om producten te kiezen uit milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde en economisch levensvatbare bosbouw. http://pefcnederland.nl/