Renovatie schuren

RENOVEREN EN SCHURENSONY DSC

Alma Parket kan uw vloer renoveren. Zijn er kale plekken in uw vloer, beschadigingen of kleurverschillen dan bestaat er de mogelijkheid om de vloer te laten schuren. Na het schuren kunt u een nieuwe afwerking kiezen lakken oliën of de vloer in de was. Hierdoor kunt u het huis weer een nieuwe frisse uitstraling geven. Houten vloer schuren en van een nieuwe afwerklaag voorzien.Wij schuren en restaureren uw houten vloer zodat deze weer zo goed als nieuws is. Wij schuren alle soorten vloeren, massief houten vloeren, lamel parket ( multiplanken, combiplank) en een tapis vloer (stroken/ visgraat of een ander patroon).

UW VLOER IN EEN ANDERE KLEUR
De mogelijkheid bestaat er om de geschuurde vloer in een kleur olie te zetten waardoor de vloer een complete nieuwe uitstraling heeft gekregen.

AANHELING OP BESTAANDE VLOER
Alma Parket biedt U de mogelijkheid om de bestaande vloer aan te helen. Plaats u een aanbouw dan kunnen wij U bestaande vloer in tanden waardoor u weer een nieuwe vloer heeft. Open haard verwijdert twee kamers een maken of een uitbouw. U bent tevreden over uw huidige vloer. Wij mogelijkheden bespreken om de bestaande vloer door te laten lopen in de nieuwe ruimte. Onze specialisten zorgen ervoor dat, wanneer de vloer door kan lopen, zodat u straks een nieuwe vloer heeft.