Showroom

Showroom ALMA PARKET vloeren bredaONZE SHOWROOM

Al meer dan 60 jaar ontvangen wij onze klanten in onze showroom. Wij bieden een uitgebreid en eigentijds assortiment. Van modern tot sfeervol tot klassiek, er is altijd een vloer die bij U past. Voor ieder interieur en elke stijl kunnen wij U voorzien van een mooie vloer. U kunt inspiratie opdoen door ons ruime assortiment aan monsterborden. Wij bieden een grote verscheidenheid van een mooie basis collectie tot zeer uitgebreide mogelijkheden in maatwerk.

 

In onze showroom vind U een uitgebreide selectie in houten vloeren, pvc en laminaat. Van de nieuwste vloeren tot de klassieke vloer. Wij kunnen U vertellen over de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt U een eigen kleur of patroon, graag gaan wij de uitdaging met U aan om met U tot een unieke vloer te komen.

 

Showroom ALMA PARKET vloeren bredaOok voor renovatie van uw bestaande vloer kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden om uw huidige vloer weer een nieuwe uitstraling te geven. Wilt U de vloer in een andere kleur, of heeft U een speciale wensen voor een afwerking wij kunnen U hier een gedegen advies in geven. Wij kunnen de vloer voor U schuren, en repareren. Bij waterschade maken wij voor de verzekering een expertiserapport en zorgen wij dat de vloer weer in eren hersteld wordt.

 

We kunnen U in onze showroom een uitgebreide sortering laten zien van verschillende soorten hout, bamboevloeren, maar ook de verschillende manieren van het leggen van een houten vloer. Ook de doe ‘t zelver kan bij ons terecht voor een mooie vloer. Tevens leveren wij allerlei onderhoudsmiddelen voor het behandelen van Uw parket of plankenvloer. Heeft U interesse, kom vrijblijvend langs of bel ons voor een afspraak bij U aan huis.